4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ahmet Batu güven tazeledi

Pratisyen Hekimler Derneği Adana Şube Başkanlığı'na Dr. Ahmet Batu yeniden seçildi.

2009-2011 dönemi Pratisyen Hekimler Derneği Adana Şubesi yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile delegelerin seçimi Adana Tabip Odası toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurulun açış konuşmasını yapan Pratisyen Hekimler Derneği Başkanı Dr. Ahmet Batu, yönetim kurulu üyelerinin iki yıllık sürecin ortalarında motivasyon kaybının olduğunu, bireysel sorunları nedeniyle yeterince çalışmalara katılamadıklarını söyledi.

Ayrıca hem Adana'daki pratisyen hekimlerin hem de yönetimdeki sağlık ocağı hekimi olan üyelerin “Aile Hekimliği Uygulaması” sürecinde ilgilerinin kişisel sorunlara yöneldiğini, şube yönetiminin bu durumda yeterince çalışma yapamadığını anlatan Batu, önümüzdeki dönemde geçmiş dönemin eksiklerini de kapatacak bir çalışma temposu planladıklarını kaydetti.

Genel Kuruldaki konuşma ve değerlendirmelerin ardından yapılan seçimler sonucu Ahmet Batu, Pratisyen Hekimler Derneği Adana Şube Başkanlığı'na yeniden seçildi. İkinci Başkanlığa Dr. Utku Ersözlü, SekreterliğeDr. Hakan Şen, Saymanlığa Dr. Özden Nar ve üyeliğe Dr. Abdullah Dağlıoğlu getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 12:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?