3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ahmet Kolcu Adana Demirspor'da

TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu yaptığı olağan toplantısında, Muhasip Üye Şerif Güleç'i basın sözcülüğü ve tarama komitesi başkanlığına getirdi. Güleç'ten boşalan Muhasip Üyeliğe ise Ramazan Çimen getirildi. Aynı toplantıda Derviş Ertan ise Adana Demirspor Kulübü Asbaşkanlığına getirildi.

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren mavi-lacivertliler, Şekerspor'un orta saha oyuncusu Ahmet Kolcu ile anlaştı. Kendisini 2 yıl boyunca mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Ahmet Kolcu hemen Nevşehir'e giderek takımın kampına katıldı.

Nevşehir'de düzenlenen turnuvada 2-0 mağlubiyetle sonuçlanan Bugsaşspor maçının değerlendirmesini yapan Adana Demirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Önder Serin, bu tür turnuva maçlarının daha çok deneme amacı taşıdığını belirterek, takımın lige hazırlanması anlamında turnuvaların büyük önem taşıdığını kaydetti.

Önder Serin, "Bugsaşspor maçına çıkarttığımız 18 kişilik kadro deneme amaçlı ve altyapıdaki oyuncularımızdan oluşuyordu. Bu oyunculardan 15'ini gönderdik. Geriye kalan 5 futbolcumuz kampa devam edecek. Adana Demirsporlular hiç merak etmesin. Takımımız lige tam hazır hale girecektir. Hep birlikte, el ele vererek takımımızı başarıya taşıyacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 14:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?