3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ahmet Şahin Adanaspor'da

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Adanaspor, kaleci sorununu Trabzonspor'dan Ahmet Şahin'i renklerine bağlayarak çözdü.

Dış transfere hız veren turuncu-beyazlılar, kaleci transferi konusunda ilk somut adımı atarak, Trabzonspor'un 30 yaşındaki file bekçisi Ahmet Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon bordo-mavili takımda Tolga'nın sakatlandığı dönemde forma şansı bulan Ahmet Şahin, hedefleri olan bir takıma geldiğini ve Adanaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Birçok kulübün kendisine teklifte bulunmasına rağmen Adanaspor'u seçtiğini söyleyen tecrübeli kaleci, "Başkanımızla bir araya geldiğimizde kendisinin de genç ve idealist birisi olduğunu gördüm. Adana, hem futbol hem de seyirci anlamında potansiyeli olan ve başarıya aç bir şehir. Adanaspor takımı üst üste iki kez mutlu sona ulaşmış. Futbol kariyerimde turuncu-beyazlı forma altında bu mutluluğu ben de yaşamak istiyorum" dedi.

Bu arada, sözleşmesi devam etmesine rağmen görüşmelerden sonuç alınamayan genç savunma oyuncusu Ahmet Çenet de yöneticilerle anlaşarak, Adanaspor'da kaldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 16:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?