2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

AIFEC Ocak 2009'da yapılacak

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Çukurova’nın ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerinin uluslararası boyutta tanıtımına yönelik olarak daha önce iki kez gerçekleştirilen, Uluslararası Ekonomik İşbirliği Forumu’nun (AIFEC), üçüncüsünün 12-15 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenleneceğini bildirdi.

Baş, yaptığı açıklamada, daha önce iki kez düzenlenen Forumun, Adana’nın ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelinin uluslararası alanda anlatılması bakımından büyük yarar sağladığını söyledi.

İki yılda bir yapılması kararlaştırılan Uluslararası Ekonomik İşbirliği Forumu’nun, bu yıl 12-15 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenleneceğini kaydeden Baş, “Daha önce düzenlediğimiz Uluslararası Ekonomik İşbirliği Forumu’nda önemli kazanımlar elde ettik. 12-15 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 3. Forum için de tüm girişimlerimiz sonuçlanmak üzere. Foruma destek sağlanması konusunda Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yaptığımız protokoller imza aşamasına geldi.

Ulusal bazda alacağımız desteklerle, 3. Uluslararası Ekonomik İşbirliği Forumu’nu daha etkili hale getireceğiz. Adana, 12-15 Ocak 2009 tarihleri arasında dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek yatırımcı işadamlarının buluşma noktası olacaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 13:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?