2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Aile içi tartışma intihara sürükledi

Adana'da, ailesiyle tartıştıktan sonra intihar etmek amacıyla Seyhan Nehri'ne atlayan şahsı, arkasından gelen arkadaşı kurtardı.

İddiaya göre, 3 çocuk babası Olgun F. (50), saat 00.30 sıralarında ailesiyle tartıştıktan sonra intihar edeceğini söyleyerek, Ali Dede Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Yakınlarının haber verdiği Mahir Babaer (40), arkadaşı Olgun F.'yi ikna etmek için peşinden gitti.

Ancak, Babaer'in çabası arkadaşını düşüncesinden vazgeçiremedi. Olgun F., Regülatör Köprü üzerine geldiğinde buradan Seyhan Nehri'ne atladı. Arkasından nehre atlayan Babaer, boğulmak üzere olan arkadaşını son anda kurtararak, bir CANKUR görevlisiyle birlikte kıyıya çıkardı.

Titrediği ve nefes almakta güçlük çektiği gözlenen Olgun F.'nin hastaneye kaldırılması için ambulans çağırıldı. Babaer, ambulansın olay yerine geç geldiğini ileri sürerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi. Daha sonra sağlık görevlileri ve çevrede bulunanlar tarafından sedyeyle ambulansa taşınan şahıs, kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olgun F.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 11:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?