2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Akçatekir yaz sezonuna hazır

AKÇATEKİR YAZ SEZONUNA HAZIR

Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Belde Belediye Başkanı Mehmet Kılıçkaya, bu yaz yaylacılara huzurlu bir sezon geçireceklerini söyledi.

Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ı ziyaret ederek, Pozantı ve Akçatekir’de çalışmalarını anlatan Başkan Kılıçkaya, özellikle elde esnafına yönelik tedbirlerin sıklaştırıldığını belirtti.

Yaylacıların, haziran ayından itibaren yoğun şekilde Akçatekir’e akın ettiğini ve bu sürece, belediyenin yanı sıra, beldede hizmet veren esnaf ve sanatkarların da hazır olması gerektiğini ifade eden Kılıçkaya, "Beldemize, yayla sezonu öncesi esnafımızın yüzde 50’si gelmiş vaziyette. Diğerleri de süratle dükkanlarını hazırlıyorlar. Biz de belediye olarak yol, su hazırlıklarına başladık. Malum, Akçatekir’in suyu 30 km mesafedeki, Şekerpınarı’ndan geliyor. Meşakkatli bir yol güzergahı var. Borularımız sık sık patlıyor, tamirleri yapılıyor. Kış şartları nedeniyle bozulan yollarımızı hızlı şekilde tamir ediyoruz. Yaza hazırlık için sıkı çalışıyoruz" dedi.

Yaz döneminde Akçatekir’e gelen vatandaşların rahatı için şimdiden tüm tedbirleri aldıklarına dikkat çeken Kılıçkaya, "Bu sene vatandaşlarımızın daha rahat edeceği bir ortam hazırlıyoruz. Esnafımıza da tavsiyemiz, kaldırımı fazla işgal etmesinler. Gelen vatandaşlarımıza, temiz ve kaliteli mal satsınlar. Pahalı, fahiş fiyatla mal satmasınlar. Özellikle Akçatekir esnafının müşterilerine saygılı, hoşgörülü, fiyatlarında yardımcı olmalarını istiyorum. Esnafımızın, kaliteli, Türkiye şartlarına uygun standartlarda hizmet vermelerini istiyorum" diye konuştu.

AKÇATEKİR YAZ SEZONUNA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 13:43:05
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 14:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?