4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Akkapılılar'dan CHP'ye oy sözü

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi sakinleri, 29 Mart Yerel seçimlerinde, oyları bölmeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özgümüş ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer’e destek sözü verdi.

Özgümüş ve Özer’in de katıldığı bir kahvehane toplantısı düzenleyen Akkapılılar adına konuşan Ali Yüzgeç, güney mahallelerindeki vatandaşların oylarının bölünmesi için çeşitli tezgahlar kurulduğunu, oyunlar düzenlendiğini belirterek, “Bizler bu oyunun farkındayız. Cumhuriyet sevdalısı bizler, oylarımızı bölmeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne tam destek vereceğiz” dedi.

Yüzgeç, seçimin sadece belediye başkanlıklarıyla ilgili olmadığını, ülkenin karanlığı götürülmesine dur deme anlamı taşıdığının bilincinde olduklarını vurgulayarak, “Halkımız bu bilinçle davranacak ve oylarını CHP’ye verecektir” diye konuştu.

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer de, mevcut belediye yönetiminin Seyhan’ın güneyi ile batısını hizmetten mahrum bıraktığını belirterek, “Büyükşehir adayımız değerli dostum Ümit Özgümüş ile birlikte seçildiğimizde öncelikle güneye hizmeti başlatacağız. Sizlere üvey evlat muamelesi yapan anlayışı ortadan kaldıracağız. Belediyede sizi tanıyan, sorunlarınızla ilgilenen yüzler bulacaksınız. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Ümit Özgümüş ise, Adana’nın güney, batı ve doğusunun yıllardır hizmet alamadığını vurgulayarak, şunları söyledi:
“Adana’nın güneyine hizmet verilmiyor. Adana’nın batısına, doğusuna da hizmet verilmiyor. 29 Mart’ta bu gidişe sizlerle 'dur' diyeceğiz. Sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığına benim gelmem de yetmez. Turan arkadaşımın da Seyhan’a seçilmesi gerek. Size tam hizmet vermek, güney, batı ve doğu mahallelerini kalkındırmak için CHP adaylarının yönetime gelmesi gerekiyor. O nedenle, buralardan bana ne kadar oy çıkarsa, bir fazlasını Seyhan Belediye Başkan Adayımız Turan Özer için istiyorum. Kurulmak istenen oyunu birlikte bozalım."

Katılımcıların alkış ve tezahüratları arasında kol kola giren CHP adayları ve destek verenler, birlik ve beraberlik görüntüsü oluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 09:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
msin IP: 88.232.86.xxx Tarih : 4.03.2009 22:28:29

Akkapı mahallesine hizmet hiç gelmedi nedeni ise şu:her seçimde CHP'den başka bir partiye oy çıkmadı çıkmayacak.Bağımsız çığırtkanların hepsi hikaye.
CHP TARİH YAZACAK.