4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Akkuş'a milli görev

Ceyhan Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Erdoğan Akkuş, 10-30 Mayıs tarihlerinde Denizli'de yapılacak olan Yıldız Erkekler Serbest Milli Takım kampına çağrıldı.


Ceyhan Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Akkuş, böyle bir görev verildiği için kendini şanslı hissettiğini belirterek, "Bizi bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğiz "dedi.
Akkuş, kendisiyle birlikte Ceyhan Belediyespor'dan iki sporcunun da milli takım kampına davet edilmesi Ceyhan'ın spora olan güveninin bir göstergesi olduğunu söyledi. Akkuş, "Ceyhan'dan Necdet Koç ve Mevlüt Çolak Ceyhan'ın altyapısında yetişmiş iki sporcumuz. Ceyhan'da güreşin bu denli sevilmesinde büyük katkısı olan, bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ediyoruz" dedi.


Akkuş, kampın 20 gün süreceğini de sözlerine ekleyerek, "Türkiye'nin dört bir tarafından 70 sporcu kampa katılacak. Bu sporcuların yarısı elenerek sayımızı 30'a düşüreceğiz. Buradan 26-30 Mayıs tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Uluslar arası Zafer Turnuvası'na katılacağız. Biz bu turnuva'da sporcularımızın neler yapabileceğini göreceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 17:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?