2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

AKP, Adana belde adaylarını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Adana'da 11 ilçe belediye başkan adayından sonra belde belediye başkan adaylarını da açıkladı.
Aladağ, İmamoğlu, Ceyhan, Feke, Karataş, Karaisalı, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Yumurtalık ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Adana'da Seyhan ve Yüreğir ilçeyle büyükşehir belediye başkan adayları da önümüzdeki günlerde belirlenecek.
AKP Adana İl Başkanı Abdullah Doğru, Adana'da 11 ilçe ve 39 beldenin belediye başkan adaylarının belirlendiğini belirterek "28 Mart akşamı AKP'lilerin bayramı olacak" dedi.
Aday belirleme yönteminin genel merkez ve il başkanlığınca büyük bir titizlik ve hassasiyetle uygulandığına işaret eden Doğru, "Halkımız bize, biz halkımıza güveniyoruz. AK Parti, 28 Mart akşamı yerel iktidara gelerek halkımıza hizmetin eniyisini sunacak. Çünkü, halkımız, hizmetin eniyisine layıktır" diye konuştu.
AKP Adana'da adaylıkları kesinleşen ilçe ve belediye başkan adayları şöyle:
"Adana-Seyhan- Karayusuflu: Selami Turuşkan, Küçükdikili- Mustafa Yavuzdoğan
Ceyhan-Ömer Faruk Atay, Doruk- Bünyamin Eskitark, Kurtkulağı- Recep Eker, Mustafabeyli-Mustafa Gürez, Sağkaya-Mustafa Kocadurmuş, Sarımazı- Erol Kahraman, Mercimek-Menderes Biçer, Kösreli-İbrahim Geç, Kurtpınar-Mehmet Göregen, Hamdilli- Murat Yürük, Birkent-Yaşar Öz, Büyükmangıt-Mustan Avcı
Feke- Saffet Yurdadoğ
Karaisalı-Hasan Hüseyin Kuşçu, Çatalan-Veysel Güngör, Salbaş-Mustafa Ünlü Kıraner
Karataş-Yusuf Evrenkaya, Tuzla-Ramis Avcı, Bahçe-Ahmet Marangoz
Kozan-Kazım Özgan, Gaziköy-Osman Çağlar, Hacıbeyli-Salim Öztürkoğlu
Pozantı-S.Yılmaz Doğan, Akçatekir-Derviş Oruç
Saimbeyli- Mustafa Uyanık
Tufanbeyli-Remzi Ergu, Bozgüney- İbrahim Özen
Yumurtalık- Mehmet Çetin, Zeytinbeli-Beytullah Kıllı, Yeşilköy-Mithat Altunay, Kaldırım-Abdullah Temel,
Yüreğir- İncirlik- Vedat Karadağ, Yakapınarı- Haluk Kızılşar, Havutlu- Mesut Ekici, Doğankent- Bahri Altunyüzük, Solaklı-Salih Acar, Buruk-Cabbar Konuk, Çelemli-Hüseyin Özaydın,Suluca-Metin Sinmeç, Yunusoğlu-Ramazan Kurt, Geçitli-Törer Çetin, Abdioğlu-Ahmet Göktaş, Kürkçüler-İsmet Çelik, Sofulu-Ahmet Zenbilci, Baklalı- Süleyman Göçmen
Aladağ-Yusuf Yıldız, Akören-Ahmet Solakoğlu
İmamoğlu-Talat Sırkıntı."
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 23:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?