3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

AKP Durak'ı istiyor

AKP  Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Betin, partisinden istifa eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın AKP'den aday gösterilmesinin yolunun açık olduğunu bildirdi.

Betin, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la 4 gün önce Konya'da Şeb-i Aruz törenleri öncesi yüz yüze görüştüğünü belirtti. Bu görüşmelerinde Erdoğan'ın Adana'da tekrar araştırma yaptıracağından söz ettiğini kaydeden Betin, "Hatta temayül yoklamasında bir de 'istediğiniz ismi yazınız' şeklinde bir tercih hakkı da tanınacağını söylemişti. Ayrıca, Aytaç Durak'ı çağırıp görüşeceğini ifade etmişti. Ben eminim ki, AK Partili seçmen de, parti yöneticilerimiz de yapılacak her türlü araştırmada Aytaç Durak ismini büyük çoğunlukla verecektir. Adana'da seçimlerden yeniden zaferle çıkmamız için AK Partili teşkilat mensuplarımız ve partililerimiz bize baskı yapıyor. Durak'ın yeniden partimizin adayı olmasını ısrarla istiyor. Zaten kamuoyu yoklamaları da bu yönde. Bir tarafta AK Parti'nin başarılı olmasını isteyenler, diğer tarafta 'Aytaç Durak gitsin, yerine ben geleyim' diyen, kendi çıkarlarını parti çıkarları önünde tutanlar. Ama bunlar elbette gözümüzden kaçmayacak, değerli partili arkadaşlarım gereken cezalarını verecektir. Sayın Durak, yine AK Parti'nin adayı olacaktır. Böylece AK Parti iktidarı Adana'mıza uzun yıllar hizmet verebilecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 12:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan IP: 85.99.43.xxx Tarih : 23.12.2008 11:33:14

partisinden istifa eden ve o partiye hiç ama hiç ait olmayan Aytaç Durak eğer yeniden o partiye döner ve o partinin adayı olursa oy kaybedeceği aşikar ben bile ak parti dışındaki hangi parti olursa olsun aytaç beye oyumu vermeyi düşünüyorum ama ak partiden aday olusa kesinlikle hayır.