3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

AKP il başkanına ziyaret

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Türkiye'nin sudan sebeplerle sarsılsa da kendini toparlayabilen bir ekonomisi olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Gök, AK Parti İl Başkanı Mustafa Attaroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, demokratik ortamı geliştirebilmek ve halkın özgürlüklerini savunmak adına gösterdikleri çabadan dolayı AK Parti'yi tebrik ettiğini belirtti. Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı'nın Başbakan'a bir kitap atması ile ekonomisi alt üst hale gelen bir ülke olmaktan kurtulduğunu ifade eden Gök, "Gazete kupürleriyle insanların ve kurumların da mağdur edildiği günler oldu ve olmaya devam ediyor. Ancak bunların da son bulacağına inanıyoruz" dedi.

MÜSİAD'a üye olanlar dahil ülkemizdeki tüm işadamlarının, yurt dışında olanlar gibi istikrarı sevdiğini ve güven ortamı istediğini kaydeden Gök, "Bu bakımdan artık sudan sebeplerle sarsılsa da kendini toparlayabilen bir ekonomimiz olması bizler için çok önemlidir. Makro ekonomide gösterilen başarıyı, halkımızın kursağına giren ekmek ve cebine giren parada da görmeyi arzu ediyoruz. Emtia ve hammadde fiyatlarındaki artışlar ciddi şekilde ihracatçıyı zorluyor. Enflasyonun düşük olduğu bir dönemde minimum stoklarla çalışıyoruz. Bu konulardaki iyileştirmelerin de fırsat verilirse gerçekleşeceğine inanıyoruz. Biz dünyadaki küresel krizi kapımızdan uzaklaştırmaya çalıştıkça, kimsenin krizin kapımıza gelmesini sağlayacak, mıknatıs görevi yapmaya hakkı yok. MÜSİAD toplumun mukavemet gücüdür. Haksızlık ve zulüm kime, nerede, nasıl ve ne sebeple yapılırsa yapılsın kötüdür ve MÜSİAD sivil toplum örgütü olmanın verdiği nezaket ve dinamiklik ile tüm bunlara mukavemet edecek güçtedir" diye konuştu.

Beraberindeki parti yöneticileriyle MÜSİAD Adana Şubesi'nin yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Attaroğlu da, Gök ve ekibine "hayırlı olsun" dileklerini sundu. MÜSİAD'ın adı gibi müstakil, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, milli ve manevi değerler konusunda hassas ve Adana için çok faydalı çalışmalarda bulunup, unutulmayacak katkılar sağlamış değerli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Attaroğlu, "Aynı kalitedeki sivil toplum örgütleri ve diğer kurumların önünü açacak çalışmaları yapmaya gayret ediyor ve önerilerini değerlendiriyoruz. MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök'ün şahsında, tüm yönetim kurulu üyelerini yeni görevlerinden dolayı tebrik ediyor, MÜSİAD üyelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?