1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

AKP mitingden memnun

AK PARTİ'NİN ADANA MİTİNGİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, geçen Cumartesi günü İstasyon Meydanı'nda gerçekleşen mitingde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alanı dolduranların yarattığı coşkudan memnun kaldığını belirterek, "Sayın Başbakanımız kentten mutlu ayrıldı" dedi.

Kebude, il binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti mitingini değerlendirdi. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Kebude, "Hazırlıkları bir ay süren coşku dolu bir miting yaptık. Büyük usta Recep Tayyip Erdoğan'ı samimiyetle bağırlarına basan Adanalılara şükranlarımızı sunuyorum. Sayın Başbakanımız, Adana'dan mutlu ayrılmıştır ve bu mutluluğunu İzmir mitinginde Adana'ya teşekkür ederek göstermiştir" dedi.

"Mitingde, birlikteliğin ve çalışma azminin örneği sergilenmiştir" diyen Kebude, şöyle devam etti:

"Birlik ve beraberliğin olduğu yerde hayır vardır ve öyle de olmuştur. Biz, bütün teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Partimiz, Adana'da en başarılı sonucu alıp, Ankara'ya en çok milletvekilini yollayacaktır. İstikrar sürsün, Adana büyüsün sloganında belirttiğimiz gibi, 9 yıldır kesintisiz devam eden istikrarın kesintiye uğramaması için, halk ve halk adına yapılan hizmetlerin devamı için AK Parti olarak mücadele etmeye devam edeceğiz."

Kebude, bütün Adanalıları, yarın saat 18.30'da, İstasyon Meydanı'nda düzenleyecekleri Gençlik Şöleni'ne davet etti.

AK PARTİ'NİN ADANA MİTİNGİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 13:42:02
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 13:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?