4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

AKP'li Özer'den Zenbilci'ye 2 proje

AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Yusuf Özer, Sarıçamla ilgili iki projesini Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci'ye verdi.

Yusuf Özer, Sofulu Belediyesi yanında bulunan Beyaz Gelincik Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda iki projesini Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci ile paylaşmak istediğini kaydetti. Çukurova Üniversitesi civarına üniversite öğrencilerine hitap edecek olan gençlik merkezi ile Sarıçam ilçesinin çam ile yeşillendirilmesi projesi olduğunu kaydetti.

İlçenin ismine uygun olarak uzaydan bile bakıldığında belli olacak şekilde çam ağaçları ile bezenmiş bir şekilde ağaçlandırılması projesinin çok önemli olduğunu belirten Özer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Çevre ve Orman Müdürlüğünün destekleri ile bu projenin yürütüleceğini kaydetti. Özer, 29 Mart Yerel Seçimleri ile Adana'da ekmek siyasetinin sona ereceğini de belirtti.

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci'de, Avukat Yusuf Özer'in bu desteğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Zenbilci, gençlik merkezi projesinin kendisinin de programında bulunduğunu, ilçenin yeşillendirilmesine dönük çalışmanın da Sofulu Belediyesi döneminde başlatıldığını bunun ilçede de sürdürüleceğini kaydetti.

Zenbilci, Sarıçam'ın artık sadece Sofulu'dan ibaret olmadığını 100 bin nüfuslu bir büyük ilçe olduğuna işaret ederek, "Bu ilçede sivil toplumun önerilerini de dikkate alarak en iyi şekilde belediyecilik hizmetlerini getireceğiz. Belediyenin asli hizmetleri yanında sosyal belediyeciliğe daha fazla önem vereceğiz. Sarıçam'ın marka bir şehir olması ve ikinci Söğüt gibi anılması için kültürel projelerimiz de bulunuyor. Bunları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu amaçla 29 Mart yerel seçimleri, Türkiye için, Adana için ve Sarıçam için çok önemli. Bu seçimlerin önümüzdeki 20 yıllık dönem için geleceğimiz için önemli. Bu nedenle seçimlere bir hafta kala daha çok çalışarak daha yüksek oyla seçimleri kazanmalıyız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?