4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

AKP'li Zenbilci'den rekor!

AK Parti Sarıçam Belediye Başkanı Adayı Ahmet Zenbilci, 15 gün önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesinden başlattığı ev ziyaretlerinde 20 bine yaklaştı.

Zenbilci, Esentepe Mahallesindeki ev gezilerine Adnan Kahveci Bulvarı kavşağından başladı. İki saatin ardından yaklaşık 50’ye yakın sokağı gezen Zenbilci, vatandaşlarla da bire bir ilgilendi.

Gezilerden istediği sonucu aldıklarını kaydeden Zenbilci, “Vatandaşla bire bir temas kurma fırsatı buluyoruz. Hem vatandaşın sorunlarını hem de mahallelerin eksikliklerini yerinde görme fırsatı buluyoruz. Ayrıca vatandaş başkanı ve başkan adayını karşılarında görünce hem mutlu oluyorlar hem de kendi sıkıntılarını anlatma fırsatı yakalıyorlar. Bu gezilerde gördüğüm, vatandaş yapılan hizmetleri anlıyor ve görüyor. Bu hizmetlerin yarım kalmaması için bizim tekrar seçilmemizi umut ediyorlar” dedi.

Bu arada Esentepe Mahallesi içinden geçmekte olan derenin ıslah edilmesini isteyen bir grup kadın Başkan Adayı Zenbilciden destek istedi. Zenbilci ise kadınlara derenin ıslahı için Büyükşehir Belediyesine birkaç defa teklif götürdüğünü ancak daha yapılmadığını belirterek, “Bu seçimde Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Mehmet Ali Bilici’yi desteklemeniz halinde buranın ıslah edilmesi yönünde size söz verebilirim. Aksi halde yapılması için çaba harcayacağım. Ancak söz veremem” diye konuştu.

Esentepe mahalle gezisini Yeşil mahalle sınırında tamamlayan Zenbilci, ev ziyaretlerine Gültepe ve Yeşiltepe ile devam edecek. Bugüne kadar yapılan ev ziyaretlerinde 20 bine yaklaşan Zenbilci, hafta sonuna kadar 25 bin hanenin tamamına ulaşmayı planlıyor.

Ahmet Zenbilci’nin ziyaretlerine ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile belediye meclis üyesi adayları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?