3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

AKP'lilerden Fırat'a: Yanındayız!

Adana'da partisinin il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'a destek vermek isteyen partililer izdihama neden oldu.

TBMM'de geçtiğimiz perşembe günü kameralar önünde CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile tartışan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'a seçim bölgesi Adana'dan destek geldi. Kılıçdaroğlu'nun Fırat'ın bir dönem ortak olduğu MENAS şirketinin hayali ihracat yaptığı ve uyuşturucu kaçakçılığına karıştığı yönündeki iddiasından sonra sürekli gündemde yer alan Fırat, bugün seçim bölgesinde partisinin il binası önündeki bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma töreni Fırat'a destek mitingine dönüştü. Fırat'a destek vermek isteyen ve onunla bayramlaşmak isteyen yaklaşık bin kişi izdihama neden oldu.

Parti binası önündeki yol araç trafiğine kapatılırken Fırat'ın bayramını kutlayarak desteğini sunmak isteyen partililer uzun kuyruklar oluşturdu. Kadın partililer özel fotoğraf makineleri ve cep telefonları ile Fırat'ın fotoğrafını ve görüntüsünü çekti.
Fırat'a desteğini açıktan sunan bir partili ise "Her zaman senin yanındayız. Sonuna kadar seni destekleyeceğiz" dedi.

Fırat yaklaşık bin kişi ile tek tek bayramlaşarak tebrikleri kabul etti. Bayramlaşma sonunda bir açıklama yapan Fırat, "Tüm Türkiye'nin ve Adana'nın bayramını kutluyorum. Bu bayramın tüm insanlık alemine barışın sevginin kardeşliğin getirmesini temenni ediyorum. Çatışmaların, anlamsız mücadelelerin ve anlamsız çekişmelerin olmamasını diliyorum. Çünkü gerek Türkiye'nin gerek Adana'nın halkımızın hakikaten çok büyük problemleri var. Boşu boşuna geçirecek bir dakikamız bile yok. Dolayısıyla bu halktan almış olduğumuz vekaletin gereklerini yerine getirmek durumundayız. Bunun bilinci içerisindeyiz" dedi.

Bayramlaşma törenine AK Parti İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, AK Parti Milletvekilleri Fatoş Zopcuk Gürkan, Nejdet Ünüvar, Ali Küçükaydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 15:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hollanda daki kersele IP: 84.31.158.xxx Tarih : 30.09.2008 23:54:05

cukurovadaki ciftcilerin haline bakmayin onlari gormeyin cunku sizin ilgi alaninizin disinda kaliyor galiba, millet bimis artik siz akp ye devam deyin, saygilarla....