4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

AKP'yi bırakıp, MHP'ye geçtiler

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaklaşık 300 kişinin AK Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldığı bildirildi.

MHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen katılım törenine MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP İçe Başkanı Nurettin Çetiner, belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Törende konuşan MHP İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, “Daha önce AKP’ye üye olan ve oy veren aile reislerinin partimize katılımları bizlere güç vermiştir. Bundan böyle kendileri partimizin birer neferi olmuşlardır” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözü ise konuşmasında, “MHP’ye destek ve şeref vermek için aramızda bulunan ve partimize yeni katılan aile reislerimizden Allah razı olsun. MHP Ceyhan’da olduğu gibi tüm ülke genelinde büyük teveccüh gören köklü ve ilkeli bir partidir. Yeni üyelerimizin bizlere sağlayacağı katkı güçümüze güç katacaktır. Hepsini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Partiye yeni katılanlar adına bir konuşma yapan İsmail Karahan ise, “Buraya gelen arkadaşlar AKP’den istifa ederek ve bundan böyle MHP saflarında partiye hizmet için mücadele edecekler. Pazara kadar değil, mezara kadar hepimiz MHP’liyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 09:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?