3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Aksu, Kozan'da park açılışına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, "Biz, Türkiye'nin her tarafında 'Ak Belediyecilik' hizmeti verilsin istiyoruz" dedi.


Adana'nın Kozan ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Atatürk Parkı'nın açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, yaptığı konuşmada, Adana'ya adım attığı saatten itibaren muhteşem bir ortamla karşılaştığını belirtti. Aksu, "Bugün burada güzel bir belediyecilik hizmetini sizlere sunuyoruz. Özellikle ben bu güzel eseri bu hale getiren Sayın Belediye Başkanımız Kazım Özgan'ı kutluyorum. Biz istiyoruz ki Türkiye'nin her tarafında 'Ak Belediyecilik' hizmeti verilsin" diye konuştu.

"Yerel yönetimler demokrasinin okuludur. Yerel yönetimler bu nedenle çok önemlidir" diyen Aksu, şunları söyledi:
"Çünkü yerel yönetimler vatandaşlarımıza en yakın birimlerdir. Biz istiyoruz ki aziz milletimiz kendilerine en iyi hizmeti verebilecek insanları seçsinler. Özellikle AK Parti'nin başında olduğu belediyeler çok güzel işlere ve başarılara imza attılar. Hemen Osmaniye ve diğer ilçelerimize şöyle bir bakalım. Belediyelerimiz birçok il ve ilçelerimize modern bir görünüm kazandırdı. Daha önce belediyelerimiz memurlarına bile maaş ödeyemiyorlardı.

Bizler Kozan Belediyesi de dahil olmak üzere bütün belediyelerimizde kentsel dönüşüm uygulamaktayız. Biz Türkiye'nin en büyük partisiyiz, elbette hedeflerimiz de büyük olacak. İnşallah Türkiye'nin her yerinde 'Ak Belediyecilik' anlayışı uygulanır. Ben Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan'ı ve personelini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki 29 Mart'ta ülkemiz için yerel bir seçim var. Sizlerden hizmet veren insanlara oy vermenizi istiyorum."


Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, açılışa katılan kalabalığı görünce çok şaşırdığını ifade ederek, "Katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bundan 4.5 yıl önce siz Kozanlı hemşehrilerimiz bize vekaletinizi vermiştiniz. Biz de size birtakım sözler vermiştik. İşte bu sözleri yavaş yavaş yerine getiriyoruz. Çocuklarımız için park sözü vermiştik, işte parkınız da hazır, hayırlı olsun" dedi.


Park hakkında da bilgi veren Özgan, "Atatürk Parkımızın olduğu bölgenin güneyinde bir tarihi köprü bulunmaktadır. Park 35 bin metrekarelik alana kurulmuştur. İçerisinde oyun grupları, oturma grupları, futbol sahası, anfi tiyatro, deniz bisikletleri vs. birçok yönü ile sizlerin hizmetine girmiştir. Ben bugün açılışımıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Konuşmaların ardından kurban kesilerek, Atatürk Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışta ayrıca, eğitim alanında Kozan'a verdiği desteklerden dolayı işadamı Yusuf Baysal'a Abdülkadir Aksu tarafından plaket takdim edildi.
Aksu, park açılışının ardından Kozan Belediyesi tarafından restore edilen Yaverin Konağı'nı gezerek, burada öğlen yemeğini yedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mete can sarraf IP: 88.232.214.xxx Tarih : 22.12.2008 17:12:40

valla başkanımızdan allah razı olsun atatürk parkımızı çokkkkkkkk güzel yaptırdı.saygılarımı sunarım.tskürler.