4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Aktütün şehidi unutulmadı

Hakkari`nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu`na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ozan Onur İlgen'i arkadaşları unutmadı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü"nde arkadaşları Yılmaz Aksen, Ali Doğan ve ailesi yalnız bırakmadı. Adana Asri Mezarlıkta bulunan şehitlik, şehit yakınlarının ve vatandaşların akınına uğradı.

Ekim ayında Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristlerin düzenlediği saldırıda 17 arkadaşıyla birlikte şehit düşen Uzman Çavuş Ozan Onur İlgen'in mezarı yakınları tarafından ziyaret edildi. Şehidin mezarını ziyarete gelen arkadaşları Ali ve Yılmaz, önünde şehidin fotoğrafı ve "Topraktaki kanım namusumdur" yazısı arkasında da 17 askerin isminin yer aldığı tişörtleri giyip dua ettiler.

Şehidin arkadaşlarından Ali Doğan, okul yıllarından bu yana arkadaş oldukları Ozan'ı unutmadıklarını bu yüzden de üzerinde fotoğrafı basılı tişörtle gezdiklerini söyledi.

Şehidin babası Ata İlgen ise oğlunun görev yaptığı yerdeki bir fotoğrafını büyüterek mezar taşının alt tarafına koyup dua okudu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 14:36:18
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 14:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?