4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Alacağını almaya gitti, kayboldu

Adana'da borç verdiği kişiden 600 TL alarak başka bir arkadaşına gitmek için otobüs durağına bırakılan Ülfet Kesici'den 5 gündür haber alınamıyor.

Merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde yaşayan ve 5 kızından Buket Sarman'ı (31)15 gün önce evlendiren Ülfet Kesici, 1 Mayıs günü borç verdiği kişiden parasını almak için evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Kesici'nin eşi Ayşe Kesici (50), kocasının 1 Mayıs Cuma günü her zamanki gibi sabahleyin banyo yaptıktan sonra saat 10.00 sularında evden 'bir arkadaşımın yanına gidiyorum' diye ayrıldığını belirterek, "Sabah evden çıktıktan sonra beni 5'e 25 kala aradı. 'Ben Erdinç'in oraya gidiyorum,beni merak etmeyin' dedi. Ben de 'Hayatım gitme, bugün 1 Mayıs ortalık karışık' dedim. O da 'Hayatım geç kalmam akşama gelirim' dedi. Ama ondan sonra hiç telefon gelmedi. Akşam oldu ne eve geldi ne aradı" dedi.

Kocası aramayınca merak ettiğini ve saat 21.00 sıralarında eşini cep telefonuyla aradığını anlatan Kesici, "Eşimi aradım ama telefonu kapalıydı. Diğer telefonunu aradım o da kapalıydı. Eşimle en son saat 5'te görüştüm. O saatten beri eşimden haber alamadık" diye konuştu.

Eşine ulaşamayınca borç para verdiği Erdinç Mangatay'ı telefonla aradığını söyleyen Kesici, "Erdinç eşime 600 TL para verdiğini ve daha sonra kendisinin yanından 'Osman'a gidiyorum' diye ayrıldığını söylemiş. Ama Osman'ın yanını hiç gitmemiş. Eşim, Erdinç ve Osman arasında kayboldu. Eşime ne olduğunu Erdinç ya da Osman biliyor" dedi. Eşinin bulunması için hem savcılığa hem de emniyete başvurduğunu, eşinin çok iyi ve yardımsever bir insan olduğunu ifade eden Kesici, bir an önce eşinin bulunmasını istedi.

Kesici'nin en küçük kızı Damla Kesici (20) ise, babasının 5 gündür kayıp olduğunu, hiçbir yerde kendisine ulaşamadıklarını anlatarak, "Ne olur Allah rızası için babamı bulun. Oraya gidiyoruz, buraya gidiyoruz cevap yok. Babamı bulamıyoruz. Bizim babamızdan başka kimsemiz yok. Lütfen babamı bulun" diyerek gözyaşlarını boğuldu.

5 gündür yas evine dönen Kesici'nin evinde 15 gün önce evlenen Buket Sarman fenalık geçirdi. Sarman, komşularının yardımıyla kendine gelirken, kalbi sıkıştığı için hastaneye götürüldü.

Ülfet Kesici'nin son görüştüğü kişi olan Erdinç Mangatay ise, Kesici'den bin 500 TL borç para aldığını, bunun 800 TL'sini daha önce verdiğini, son geldiğinde ise 600 TL'sini verdiğini belirterek, "Ülfet ağabey benim çok sevdiğim bir ağabeyimdir. Zor zamanımda bana destek oldu. Kredi kartından para çekip bana bin 500 TL borç verdi. Son görüşmemizde de benim yanıma para istemeye gelmişti. Ben de kendisine 600 TL vermiştim. Para verdikten sonra Havutlu beldesi içinde bulunan otobüs durağına kadar arabamla getirip bırakmıştım. Daha sonra eşi beni arayıp Kesici'nin kaybolduğunu söyledi. Çok üzüldüm. Ülfet ağabeyi çok severdim. İnşallah sağ salim bulunur. Benim hala kendisine 100 TL borcum var" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 10:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?