4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Alacağını istedi, bıçaklandı!

Adana'da bir kişi, borcunu ödemesini istediği ağabeyi tarafından bıçaklandıktan sonra tekme tokat dövülerek hastanelik edildi.

Alınan bilgiye göre, taksicilik yapan Müslüm U. (42), bir süre önce krediyle satın aldığı otomobilin taksitini ödemek için kardeşi Sefer U.'dan (24) borç para istedi. Sefer U., yıllarca çalışarak biriktirdiği 4 bin TL'yi ağabeyi Müslüm U.'ya verdi.

İşini kaybeden Sefer U., maddi sorunlar yaşamaya başlayınca 5 ay önce borç verdiği parayı istemek üzere ağabeyinin merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki evine gitti. Sefer U. ağabeyinden borcunu ödemesini isteyince aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Müslüm U., pompalı tüfekle kovaladığı kardeşini bıçakla yaraladıktan sonra tekme tokat döverek hastanelik etti. Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Sefer U. tedavi altına alında. Sefer U., borcunu ödemesi için konuşmak üzere ağabeyinin evine gittiğini anlatarak, "Ağabeyimden borç verdiğim parayı isteyince sinirlendi ve beni ev içerisinde kovalayarak pompalı tüfekle iki el ateş etti.

Daha sonra tüfeği bırakarak bıçağa sarıldı. Araya giren yengem Serpil U.'ya zarar gelmemesi için engel olmaya çalışırken, ağabeyim bıçağı bana saplamak istedi. Bu sırada bıçağı almak isterken elimden ve yüzümden yaraladı. Daha sonra kaçmak isterken koridorda yakalayarak tekme tokat dövdü.

Ben de apartman sakinlerine seslenerek yardım istedim. Ağabeyim beni dövmeye devam ederek, merdivenlerden aşağıya yuvarladı. Ağabeyim, polislerin geldiğini görünce kaçtı. Ben de hastanede gözümü açtım" dedi. Ağabeyine parasını verdiği için pişman olduğunu söyleyen Sefer U., "Ağabeyim paramı istediğim için beni tehdit ediyor. Keşke vermeseydim, yaptığım iyiliğin karşılığı bu olmamalıydı" diye konuştu.

Zanlı Müslüm U. polisin çalışmaları sonucu gece geç saatlerde yakalanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 10:40:52
Güncelleme :20 Nisan 2009 Pazartesi 10:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?