3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Alacağını uyutarak tahsil etti!

ADANA'da para karşılığı erkeklerle birlikte olan 25 yaşındaki B.Ö., daha önce birlikte olup parasını vermeyen A.Ş.'den alacağını ilaçla uyutarak tahsil etti.

Beyazevler Mahallesi 8012 Sokak'ta oturan A.Ş., Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek, “Para karşılığı birlikte olduğum B.Ö., içkime ilaç atıp, beni uyuttuktan sonra 100 YTL para, parmağımdaki 22 ayar altın yüzük ile gümüş zincirimi gasp etti” diyerek şikayetçi oldu.

A.Ş.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Gasp Bürosu ekipleri, B.Ö.'yü olaydan 2 gün sonra yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen genç kadın, gasp iddiasını kabul etmeyerek, “Yaklaşık bir yıldan beri A.Ş. ile birlikte oluyordum. Benimle yatıp paramı vermiyordu. Uzun zamandan beri alacağımı vermeyince, ben de tahsil etmek plan yaptım. Olay günü birlikte olmak için evinde buluştuk, 2 kadeh içki içtik. İçkisine ilaç koydum, bir süre sonra uyudu. Cüzdanından 100 YTL aldım, parmağındaki yüzüğü çıkardım, boynunda da gümüş zincir vardı. Onu da alıp evden çıktım. Ben gasp yapmadım. Sadece alacağımı tahsil ettim” diye ifade verdi.

İlaçlı gasp suçundan sorgusu tamamlanan B.Ö., Adliye'ye sevk edildi.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 13:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?