4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Alacak kavgasında kan aktı

ADANA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA: 3YARALI

Adana'da iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 22.30 sıralarında Merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup, 61007 Sokak'ta konuşmak için bir araya geldi. İki grup arasındaki sözlü tartışma küfürleşmeye dönüşünce silahlar çekildi. Silah kullanan iki grup İnönü Caddesi üzerinde çatışmaya başladı. Çatışmada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine yakın polis ekibinin merkeze anons etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 3 ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis, zanlıları yakalamak için havaya uyarı ateşi açtı. Çatışmada yaralanan Erol K.(32) Karşıyaka Devlet Hastanesi, Celal T.(47) Çukurova Devlet Hastanesi, Halit Ü.(39) ise Adana Numune Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde bir kişi gözaltına alınırken, çatışmada kullanılan 2 pompalı tüfek ve bir tabanca ele geçirildi. Otomobille kaçan diğer 3 şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADANA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA: 3YARALI
ADANA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA: 3YARALI
ADANA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA: 3YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 09:02:02
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 09:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?