2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Aldatıldı, intikamını kurşunla aldı!

Adana'da bir kişi, kendisini terk eden eşi ile dostuna kurşun yağdırdı. Genç kadın ağır yaralanırken, dostu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Kargakekeç TOKİ Konutları FG21-A Blok zemin kat no 1'de meydana geldi.

10 yıl önce Fatma A. (24) ile evlenen ve bu beraberliklerinden 1 çocukları bulunan Bülent A.'nın (32) hayatı, birlikte çalıştığı Coşkun Çiçek'in (45) kiracısı olmasıyla değişti.

İddiaya göre, Bülent A.'nın eşi ile Coşkun Çiçek arasında yasak bir ilişki yaşanmaya başladı. Bu ilişkiden şüphelenen Bülent A. eşi ve arkadaşını uyardığında, böyle bir ilişkinin olmadığı yönünde yanıt aldı. Ancak Fatma A. ve Coşkun Çiçek arasındaki ilişki devam etti.

Bu arada Coşkun Çiçek'le ilişkisinin olmadığını ileri süren Fatma A. eşinin istememesine rağmen hamile kaldı.

Bülent A., bir süre sonra kendisini arayan kişinin, "Bu çocuk senden değil.Coşkun'dan" demesi üzerine başka mahalleye taşındı. Fatma A. ise eşine, telefonda söylenenlerin doğru olmadığını belirtti. Bülent A., doğan kız çocuğunu nüfusuna kaydettirirken, sürekli tartıştığı eşi kendisini terk ederek Coşkun Çiçek ile yaşamaya başladı.

Bülent A., pompalı tüfekle eşinin evini basarak Fatma A. ile Coşkun Çiçek'i ağır yaraladı. Çiçek, kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybederken Fatma A. tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Bülent A. jandarmaya teslim oldu. Gözaltına alınan Bülent A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 10:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?