1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Aldırmaz’a teşekkür plaketi

ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Adana'da, 21 yıldır aralıksız yönetim kurulu üyesi ve denetim kurulu başkanı olarak gönüllülük esasına dayalı görev yaptığı Beşocak Yetiştirme Yurtları Koruma Derneği’nce “Teşekkür Plaketi”ne layık görülen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Kurucu üyesi olduğum dernekte çalışmaktan şeref duyuyorum” dedi.

Beşocak Yetiştirme Yurtları Koruma Derneği Başkanı Lütfiye Görgün ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bugüne kadar çok iş yaptığını, ancak yaptığı işlerin en hayırlısının yetiştirme yurtlarıyla ilgili çalışma olduğunu vurguladı. Aldırmaz, “Derneğin 21 yıldır aralıksız yönetim kurulu üyesiyim. Yine ayrıca denetim kurulu başkanlığını yürütüyorum. Sizlerle birlikte çalışmaktan şeref duyuyorum. Yurtlarda barınıp da evlenmek isteyen bütün çocuklarımızın yanındayız, arkasındayız. Bunların tümü bizim evlatlarımız. Tamamını evlendirmek, yardımcı olmak bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.

YETİŞTİRME YURDUNDAN MUTLU YUVAYA

Beşocak Yetiştirme Yurtları’nda barınan Sevgi-Süleyman Yavaş ile Hatice-Hasan Kayan’ın nikah törenlerine eşi Serpil Aldırmaz ile birlikte katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Kendilerine yeni yuvalarında ömür boyu huzurlu yaşam diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında dernekte 21 yıldır aralıksız yönetim kurulu üyeliği ve Denetim Kurulu Başkanı olarak gönüllülük esasına dayalı görev yapan Zihni Aldırmaz’a, hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi veren Beşocak Yetiştirme Yurtları Koruma Derneği Başkanı Lütfiye Görgün, “Sizin gibi üyeye sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. 21 yıldır hep destek oldunuz. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bugüne kadar yaptıklarınız için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Lütfiye Görgün, ayrıca Başkan Vekili Aldırmaz’a ressam Ali Rıza Evcin tarafından yapılan tabloyu da hediye etti.

Öte yandan, Beşocak Yetiştirme Yurtları Koruma Derneği’nin olağan genel kurulunun 12 Şubat 2011 Cumartesi günü saat 13.00’de Yeni Baraj Mahallesi 68045 sokak Turan Apartmanı zemin kattaki dernek binasında yapılacağı bildirildi.

ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 10:52:02
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 12:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?