1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Aldırmaz’dan 5 bin kişiye yemek

ALDIRMAZ’DAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü nedeniyle TÜYAP Fuar Alanı’nda 5 bin kişinin katılacağı "Kurtuluş Yemeği" verecek.

Bundan önceki yıllarda otelde “Kurtuluş Balosu” olarak dar kapsamlı organize edilen etkinliği, "Ortak Akıl, Ortak Başarı" mantığıyla daha geniş katılımlı hale getirdiklerini söyleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "5 Ocak 2010 Çarşamba akşamı saat 19.30’da başlayacak 'Kurtuluş Yemeği’nde herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yemeğe Vali İlhan Atış, askeri erkan, Adana milletvekilleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, meslek oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit aileleri, engelliler, belediye bürokratları ile çalışanları, ASKİ, İmar İnşaat A.Ş. Koza A.Ş.'nin tüm personelinin davetli olduğunu söyledi.

100. Yıl TÜYAP Fuar Alanı'nda organize edilecek ‘Kurtuluş Yemeği’nde sanatçılar Funda Arar ile Vahdet Vural’ın konser vereceğini kaydeden Başkan Vekili Aldırmaz, "Özel olarak dizayn edilecek fuar alanı 5 bin kişiye ev sahipliği yaparak, 4 bin kişilik iftar yemeğinden sonra Türkiye'de bir ilk’e daha imza atacak" şeklinde konuştu.

ALDIRMAZ’DAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK
ALDIRMAZ’DAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK
ALDIRMAZ’DAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 11:47:01
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 14:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?