1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Aldırmaz’dan haftasonu mesaisi

ALDIRMAZ’IN HAFTASONU MESAİSİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, haftasonu olmasına rağmen, Yol Müdürlüğü ekiplerince TOKİ Sarıhular Konutları ile Oto Galericileri Sitesi arasında kalan bölgede sürdürülen çalışmaları denetledi.

Yol Müdürlüğü ekiplerinin yaz-kış, gece-gündüz, cumartesi-pazar demeden görev başında olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Aldırmaz, “TOKİ Sarıhular konutlarının bulunduğu bölgede DSİ sulama kanalının her iki yakasında yol açma, asfaltlama ile Güney-Kuzey’i birbirine bağlayacak kanal üstündeki köprü inşaatı devam ediyor. Belediyemizin tüm birimleri olduğu gibi, Yol Müdürlüğü ekipleri de işlerini titizlikle sürdürüyor” dedi.

Site bütünlüğünde hizmet veren esnafın sorunlarını çözme konusunda ısrarlı olduklarını kaydeden Aldırmaz, “Daha önce sanayi sitelerinin sıkıntılarını çözdük. Yollarını asfaltladık, kaldırımlarını düzenledik. Eylül ayında buraya yaptığım ziyarette Oto Galericileri Sitesi’nin de sorunlarını çözeceğimizi söylemiştik. Yollar ile köprüyü yapmaya başladık. Bu hizmetler de en kısa sürede tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Aldırmaz, tüm oto galericilerinin siteye taşınması halinde, kentin kaldırımlarındaki çirkin görüntünün de ortadan kalkacağını vurgulayarak, “Hem şehir, hem de Adana trafiği rahat nefes alacak” dedi.

Oto Galericileri Sitesi Başkanı İbrahim Öcal da, hizmetlerinden dolayı Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür ederek, “Başkanımız Sayın Aldırmaz, 6 ay önce sitemizi ziyaret etmiş, sorunlarımızın çözümü konusunda söz vermişti. Sözünü yerine getirdiği için kendisine ve ekibine minnettarız” şeklinde konuştu.

ALDIRMAZ’IN HAFTASONU MESAİSİ
ALDIRMAZ’IN HAFTASONU MESAİSİ
ALDIRMAZ’IN HAFTASONU MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 14:16:00
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 14:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?