1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Aldırmaz’dan müjde!

ALDIRMAZ’DAN MÜJDE

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yıllardır ihmal edilen bir yaraya parmak bastıklarını ve Adnan Menderes Bulvarı ile Güzelyalı Mahallesi’ne kanalizasyon şebekesi döşendiğini söyledi.

Adnan Menderes Bulvarı’ndaki tüm işyerleri ile Güzelyalı Mahallesi’ndeki villaların evsel atıklarının yıllardır Seyhan Baraj Gölü’ne bırakıldığını ifade eden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Yılların ihmalini ortadan kaldırmak bize nasip oldu” dedi.

Yaklaşık 25 yıl önce yapılaşmaya açılan Güzelyalı Mahallesi ile Adnan Menderes Bulvarı’ndaki tüm işyerlerinin evsel atıklarının bundan böyle kanalizasyon şebekesi ile tahliye edilerek Kanalizasyon Arıtma Tesisleri’ne gönderileceğini ve Seyhan Baraj Gölü’nün kirletilmeyeceğini ifade eden Aldırmaz, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Kentimizin en güzide yerlerinden olan o bölgedeki tüm evsel atıklar Seyhan Baraj Gölü’nü kirletiyordu. Menderes Bulvarı ile Güzelyalı Mahallesi’ne ilk kez kanalizasyon yapılması için düğmeye bastık. Çalışmalar şu an açık savağın olduğu noktadan geçiyor. Mahallenin kanalizasyon işinin önümüzdeki hafta ihalesi var. İhaleyi takiben 2-3 ay içerisinde tüm bölgenin kanalizasyon sorununu çözerek, yılların ayıbını ortadan kaldıracağız.”

ALDIRMAZ’DAN MÜJDE
ALDIRMAZ’DAN MÜJDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 12:03:03
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 12:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?