2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Aldırmaz’ın inceliği

ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Fatma Korkmaz, “Yılın Annesi” seçildi. Aldırmaz, Korkmaz’a çiçek ve yemek kitabının yanısıra, sembolik olarak 3 tüm altın hediye etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile bağlı tüm şirketlerde çalışan bayan personelle biraraya gelen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tüm bayan personelin “Anneler Günü”nü kutladı. Büyükşehir Belediyesi Hesap Mali Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Fatma Korkmaz, “Yılın Annesi” seçildi.

Beraberinde Genel Sekreter Kaşif Barut olduğu halde Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bayanlara hitabeden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, toplumlarda; aile ve anne olgusunun çok önemli olduğunu söyleyerek, “Aile yapısında ise annelerin ilkeli, özverili olması, aileleri başarılı ve güçlü kılacağı kaçınılmazdır. Bu düşüncelerle herkesin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

FATMA KORKMAZ “YILIN ANNESİ” SEÇİLDİ

“Anneler Günü” nedeniyle yaptırdığı araştırmalar sonucunda; 2005 yılında eşi kanserden ölen, daha önce de kanser olan annesine ve kayınvalidesine bakan, eşini kaybettikten sonra 10 yıl ara verdiği memuriyeti tekrar başlayarak o zor koşullarda 2 kızı ve 1 oğlunu okutup hayata atılmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Fatma Korkmaz’ı “Yılın Annesi” seçtiklerini kaydeden Aldırmaz, “Bu kadar fedakarlığı ancak bir anne yapar. Kendisini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Aldırmaz, Fatma Korkmaz’a çiçek, yemek kitabının yanısıra sembolik olarak 3 tüm altın hediye etti. Duygularını dile getiren Fatma Korkmaz ise, “Heyecandan konuşamıyorum. Başkanıma teşekkür ediyor, tüm bayanların Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

 

TÜMBEL-SEN’DEN ALDIRMAZ’A ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Bayanlar adına söz alan Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan, nazik davranışından dolayı Başkan Vekili Aldırmaz’a çiçek takdim etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yine bir ilk yaşandığını ifade eden Soylugan, “Bizleri yine yalnız bırakmadınız. Belediyedeki bayan personele bir baba, bir abi şefkatiyle yaklaşıyorsunuz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra “Anneler Günü” kutlamasına katılan tüm bayanlara tek tek çiçek ve yemek kitabı verdi.

ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
ALDIRMAZ’IN İNCELİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:42:04
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?