2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Alkol aldı polise çarptı

Adana'da alkollü bir sürücünün otomobiliyle polis aracına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 00.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Saydam Caddesi'nde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun bulunduğu araç ile karşı yönden hızla gelen Hasan Ç. (42) idaresindeki 06 E 3371 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada polis memurlarından yaralanan olmazken, otomobilde bulunan Hasan Ç. ile yanındaki Mehmet Baraç (53) çeşitli yerlerinden yaralandı. Baraç, kazaya karışan polis memurları ve sonradan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından otomobilden çıkartılırken, direksiyon ile koltuk arasında sıkışan sürücü Hasan Ç. de çalışmalar sonucu kurtarıldı. Sürücü ile diğer yaralı, ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle araç geçişine kapanan yol, kısa süre sonra tekrar trafiğe açıldı. Yapılan incelemede viraja hızla girerek karşı şeride geçen otomobil sürücüsünün 0.93 promil alkollü olduğu tespit edildi.


Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 10:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?