4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Alkol alıp intihar etmek istedi

Adana'da gece yarısı bir genç girdiği bunalımdan kurtulamayarak intihara kalkıştı. Alkol aldıktan sonra intihar etmek için bir binanın çatısına çıkan genci, polisler kurtardı.

Edinilen bilgiye göre saat 23.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'na merkez Seyhan ilçesindeki İnönü Caddesi'nde bulunan Şallı İşhanı'nda alkollü bir şahsın çevreyi rahatsız ettiği yönünde ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, iş hanının 5. katında daha önce 2 defa hırsızlık suçundan gözaltına aldıkları 17 yaşındaki Emrah I. ile karşılaştı.

Alkollü olduğu belirtilen Emrah I., polislere "Yaklaşmayın, yoksa aşağıya atlarım" dedi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve Canlı Kurtarma (CAN-KUR)
ekipleri çağırıldı. Kurtarma ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldılar. Gencin atlama ihtimaline karşı da sağlık görevlileri hazır bulunduruldu. Bir çok kişi de olayı haber alarak çevrede toplanmaya başladı.

Bir kişinin gence "Atla, hadi atla" demesi ise ortamı bir anda gerdi. Polis, şahsı bölgeden uzaklaştırdıktan sonra, genci aşağıya indirebilmek için uzun süre uğraştı. Ancak genç, polisin ikna çabalarına yanıt vermedi. Olay yerinde toplanan vatandaşlardan bazıları, gencin işsizlik nedeniyle intihara kalkışmış olabileceği yorumunu yaptı. Bir ara atlamaya hazırlanan genç, daha sonra vazgeçerek binanın çevresinde yürümeye başladı. Bir süre sonra ise bulunduğu yerdeki dairenin penceresine yaklaşan genç, pencerenin ardındaki polislerle konuşmaya başladı.

Bu sırada polislerden biri dalgınlığından faydalandığı genci elinden tutarak içeriye çekmeye çalıştı. Arkadan yaklaşan bir polis memuru da genci tutarak içeriye doğru çekti.

Polisin hayatını kurtardığı Emrah I., daha sonra binadan aşağıya indirilerek 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 10:11:35
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 10:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?