3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Alkollü genci kurtarma operasyonu

Adana'da arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra Seyhan Baraj Gölü kenarındaki duvarın üzerinde otururken, dengesini kaybetmesi sonucu düştüğü yerde mahsur kalan genç, Can-Kur ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 03.30 sıralarında Yeni Baraj yolu üzerindeki çamlık piknik alanına giden 4 arkadaş birlikte alkol almaya başladı. Daha sonra yürüyerek Seyhan Baraj Gölü yakınına kadar giden gençler, burada kendi aralarında sohbete daldı. Bu sırada, gençlerden Halil D. (23), üzerine çıktığı duvardan dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 20 metre aşağıya yuvarlanan Halil D., baraja uzun zamandan beri su verilmediği için boğulma tehlikesi yaşamadı. Ancak bulunduğu yerden kendi imkanlarıyla çıkması imkansız olan Halil D.'nin imdadına arkadaşları koştu. 

Arkadaşlarını çıkarmak için seferber olan gençlerin çabası da yeterli olmayınca polis ekiplerinden yardım istendi. Kısa sürede gençlere ulaşan polisler, durumu Can-Kur ekiplerine bildirdi. Can-Kur ekipleri, gencin düştüğü yere gelerek kurtarma çalışmalarına başladı. 

Uzatılan merdivenin kısa gelmesi üzerine bir görevli aşağıya inerek halat yardımıyla genci yukarıya çıkarmayı başardı. Yara almadan kurtulan Halil D., hem olayın şokunu hem de kurtulmanın sevincini bir arada yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2008 Pazar 14:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?