29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

'Altın Kızlar' lüks villa sahibi çıktı

Geçen hafta hırsızlık yaparken yakalanan ve 'Altın Kızlar' olarak bilinen ikisi kardeş ve biri kuzen olan üç kızın lüks villada yaşadığı belirlendi.

Adana'da yaptıkları soygunlarla adları "Altın Kızlar"a çıkan kadın hırsızların "yatırımı" gayrimenkule yaptığı, lüks bir villada yaşadıkları ortaya çıktı. 

Polis, Güzelyalı Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan Leyla Güler (27), kardeşi Başak Güler (18) ve halasının kızı Güler Öztürk'ün (39) evlerinde arama yapmak istedi. Üç kadının Mersin'in Tarsus ilçesinde Gazipaşa Mahallesi'nde lüks bir villada yaşadıkları belirlendi. 

Polise direndiler
Adana polisi, çevresi tel örgüyle çevrili villaya savcılık izniyle operasyon düzenledi. Ancak polis, içeri girmeye kalktığında bir grubun saldırısıyla karşılaştı. Dört polisin yaralandığı olay, Çevik Kuvvet ekiplerinin desteğiyle önlendi. Aralarında Güler kardeşlerin babası Mehmet Güler'in de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. 

Villanın sahibinin "Altın Kızlar" ile baba Mehmet Güler olduğu anlaşıldı. İran halısından 7 kollu gümüş şamdanlara kadar özenle döşenmiş lüks villada hırsızlık malı olduğu tahmin edilen çok sayıda eşyaya el konuldu.
Yakalanan Mehmet Güler'in hırsızlık şebekesinin lideri olduğu ileri sürüldü. 

Şebekenin Tarsus'ta 5 katlı 10 daireli bir apartmanın sahibi olduğu da belirlendi.
Dokuz zanlı, "polise mukavemet ve hırsızlık" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hırsızlık suçundan mahkemeye çıkarılan "Altın Kızlar" da Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade verdikten sonra serbest kaldı.

Fatih Karaçalı/Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 11:48:15
Güncelleme :7 Kasım 2007 Çarşamba 11:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan aybar IP: 88.229.35.xxx Tarih : 9.11.2007 09:04:33

alın işte size tc.kanunları nerde yasa nerde devlet adamlar dünyayı soymuş ellerini kollarını sallayarak çıkıyorlar adliyeden.çok yazık ne olacak bu milletin hali.canı yanan hep masum insanlarmı olacak.bütün bilgiler mevcut ama adamları tutuklayamıyorlar bile.merak etmeyin bir gün sizin evinizede girer bu yaratıklar o zaman keşke dersiniz belki ama geç olur.bu arada çok komik TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST kelimesi....