2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Altın Koza 2-8 Haziran'da

15. Altın Koza Film Festivali'nin bu yıl 2-8 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Festivalin Sinema Etkinlikleri Danışma Kurulu; Mısır, Selanik, Sofya, Berlin, Cannes, Roterdam ve Türkiye'de düzenlenen festivalleri izleyerek, 15. Altın Koza Film Festivali'nin program çalışmalarını sürdürdü.

Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu, Avrupa Filmleri Festivali Program Yönetmeni Başak Emre, SİYAD Üyesi ve Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Aslı Selçuk, SİYAD Üyesi ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı Alin Taşçıyan, SİYAD Üyesi ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Esin Küçüktepepınar, Ankara Uluslararası Film Festivali Genel Koordinatörü Zeynep Ünal ve İstanbul Kısa Film Festivali Direktörü Hilmi Etikan'dan oluşan Danışma Kurulu, geçtiğimiz günlerde Festival Genel Koordinatörü Fevzi Acevit, Altın Koza Film Festivali Sinema Koordinatörü Kadir Beycioğlu ve Genel Koordinatör Yardımcısı Candan Yaygın ile toplandı.

Buna göre, festivalin Ulusal Uzun Metraj Yarışması ve gösterim bölümü Kadir Beycioğlu, dünya sineması bölümü Ahmet Boyacıoğlu ve Başak Emre, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması bölümü ve gösterimleri ile Akdeniz Kısa Film Yarışması bölümü ve gösterimleri Hilmi Etikan ve belgesel bölümü Belgesel Sinemacılar Birliği tarafından yapılacak.

15. Altın Koza Film Festivali'nde, her yıl olduğu gibi sinema şöleni yaşanacak. Akdeniz Havzası ve dünya sinemasından 2006, 2007, 2008 yıllarında çekilmiş ve festivallerde ödüller kazanmış filmler sinemaseverlerle buluşacak.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 10:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?