4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Altın Koza standına büyük ilgi

Bugüne kadar gerçekleştirdiği kültürel etkinlikler ve yayımladığı eserlerle Adana’nın tarihi ve kültürel birikimini gelecek kuşaklara aktarma yolunda önemli adımlar atan Adana Büyükşehir Belediyesi-Altın Koza, 2. Çukurova Kitap Fuarı’nda stant açtı.

Adana Büyükşehir Belediyesi-Altın Koza Yayınları tarafından çıkarılan “Tarihi Turistik Yerleri ve Kentsel Dokusuyla Çukurova’nın Kent Merkezi Adana”, “Tarihi Fotoğraflarla Adana”, “Tarihi Spor Fotoğraflarıyla Adana”, “Adana Halk Kültürü Araştırmaları”, “Atatürk’ün Adana Seyahatleri”, “Çukurovalı Şairler”, “Adana Salnamesi” “Yalçın Öcal’ın Adanası”, “Adana Belediyesi ve Belediye Başkanları” isimli kitaplar ile
15. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında yayımlanan Türk Sineması’nda Bir Usta Oyuncu: Tuncel Kurtiz isimli kitapların okuyucuyla buluştuğu Altın Koza standı fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Fuarın açıldığı 10 Ocak 2009 Cumartesi günü Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve yazar Server Tanilli tarafından da ziyaret edilen stantta aynı zamanda, Adana Büyükşehir Belediyesi Aytaç Durak tarafından çocuklara ücretsiz olarak kitap da dağıtıldı.

Fuarın Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan da Altın Koza standını ziyaret

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 18:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?