1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Altın Koza'ya ünlü yağdı

Adana'da, bu yıl 18.'si organize edilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında kente davet edilen sinema ve sanat dünyasının ünlü isimleri törende buluştu.

Festival çerçevesinde Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen çelenk koyma törenine katılan aralarında Nur Sürer, Nuri Alço, Ayten Uncuoğlu, Kuzey Vargın, Safa Önal, Yüksel Arıcı, Şerif Sezer, Altan Günbay, Yusuf Sezgin, Yılmaz Köksal gibi isimlerin de bulunduğu ünlüler, burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, konuk sanatçılarla yakından ilgilenip onlarla ayaküstü sohbet etti. Altın Koza Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Özer ile Altın Koza Film Festivali Koordinatörü Ozan Aksu'nun da hazır bulunduğu törende, Zihni Aldırmaz Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
 

Törene katılan sanatçılar adına Nur Sürer ile Yusuf Sezgin Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Buradaki tören, saygı duruşu ve hemen ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde İstiklal Marşı'nın bir ağızdan söylenmesiyle sona erdi.

Atatürk Parkı'ndaki etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, tören sonrasında ünlülerle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Alanda öğrencilerin en fazla ilgi gösterdiği isimlerin arasında Nuri Alço görüldü.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2011 Çarşamba 12:08:23
Güncelleme :21 Eylül 2011 Çarşamba 12:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?