2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Amatör rock grupları yarıştı

Amatör rock gruplarının katıldığı, "Rock'n Dark Express 2008 Rock Müzik Yarışması"nda "Radar" grubu Adana birincisi oldu.

Tüm amatör rock gruplarına, yeteneklerini gösterme ve sonunda kazanan gruba albüm yapma şansı tanıyan "Rock'n Dark Express 2008 Rock Müzik Yarışması"nın 9. ve son durağı Adana oldu.

Park Zirve Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 18-29 yaş arası gençlerin oluşturduğu rock grupları, jüri üyelerinin önünde performanslarını sergiledi. Yarı finalde, "Radar", "Aksi" ve "Çapıt" adlı gruplar tek tek sahneye çıkarak, söz ve müziği kendilerine ait olan şarkılarını seslendirdi.

Ömer Acar, Necdet Dikici, Selim Serezli, Selim Eksi, Sina Koloğlu, Güven Erkin Erkal, Koray Ugantaş, Karolin Koryan, Tolga Yavuz ve Umut Kuzey'in jüri üyeliği yaptığı yarışmada birinciliği "Radar" grubu kazandı. Yarışmanın ardından "Manga" grubu sahneye çıkarak, gecenin ilerleyen saatlerine kadar hayranlarını coşturdu.

Bugüne kadar yapılan elemeler sonucu birinciliği kazanan Eskişehir'de "Jetone", Samsun'da "Panik Atak", Çanakkale'de "Batı Yakası", İzmir'de "Mute", Ankara'da "Artı", İstanbul'da "Mavera", Bursa'da "Zıkkım", Antalya'da "Sessiz Harf" ve Adana'da "Radar" grubu 3 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek finalde yarışacak.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 16:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?