4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Amatör spor kulüplerine yardım

Sarıçam Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

Buruk Stadyumu'nda gerçekleşen malzeme dağıtım töreninde konuşan Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, sporculara seslenerek, “Gençler çok iyi yere geldiniz. Hepiniz profesyonel futbolcu olamayabilirsiniz. Ancak kiminiz doktor, kiminiz, hakim, kiminiz mühendis olabilirsiniz. Benim sizden istediğim burada kazandığınız amatör sporculuk yaşamınızı ileriki hayatınızda bırakmayın” dedi.
Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de, amaçlarının Sarıçam ilçesinden başarılı sporcuların yetişmesi ve milli takımlara kadar yükselmesi olduğuna dikkat çekerek, geçmişte yetişen ve milli takımlara kadar yükselen Kayhan Kaynak’ları unutmadıklarını kaydetti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri de Adana'da bugüne kadar dağıtılan spor malzemelerin içinde en iyisini ve en kapsamlısını Sarıçam Belediyesi'nin verdiğini söyledi.

Her bir takım için 18 çift futbol ayakkabısı, 7 adet futbol topu, bir takım maç forması, 20 adet tekmelik, 20 adet antrenman eşofmanı, 20 adet malzeme çantası, 2 adet antrenör eşofmanı, bir adet top çantası, 20 adet antrenman bip ve 1 adet de top filesi dağıtıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 15:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?