4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Amatörlerden Durak'a teşekkür

Adana’daki amatör spor kulüpleri başkan ve sporcuları, amatör spora yaptığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’a teşekkür ettiler.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri ile birlikte kulüp başkan ve sporcularını Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda kabul eden Durak, adeta çiçek ve alkış yağmuruna tutuldu.

Toplantıda konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri, amatör spora verdiği katkılardan dolayı Başkan Durak’a camia adına teşekkür ederek, “Eserlerinizle her zaman övünüyoruz. Başkanım siz amatörlerin her şeyisiniz. Tüm amatör spor dalları adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Altyapıyı oluşturan amatör spor kulüplerinin çok büyük öneminin olduğunu vurgulayan Başkan Durak da, “Sizler, kulüplerinizde yetişerek profesyonel kulüplerde faaliyet göstereceksiniz. Sizler Adanalılık ruhunu yeniden canlandıracak ve başarılı olacaksınız” şeklinde konuştu.

“Aytaç Durak 20 yıldır Adana’ya hiçbirşey yapmadı” diyen diğer partilerin adaylarının iddialarına da değinen Durak, “Slayt sunumunda yaptıklarımızın bir bölümünü izlediniz. Sadece spora yaptığımız yeterli değil mi?” diye sordu. Bunun üzerine salondakilerin tamamı soruya alkışlarla yanıt verdi. Durak, “Ama rakiplerim bu yaptıklarımı inkar ediyor. Onlar konuşuyor, biz işimize bakıyoruz” dedi. Durak, Adana’daki 71 futbol kulübünün tamamına çim sahalı stadyum yapacağını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 11:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?