2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ambulansta intihar şoku

Adana'nın Kozan ilçesinde çocuğu olmadığı için girdiği bunalım sonucu av tüfeğini çenesinin altına dayayarak intihar etmek isteyen İbrahim Kula (37) hastaneye götürüldüğü ambulansın içinde tüfeğin elinden alınması sırasında tetiğe dokundu. Saçmaların yüzünü sıyırdığı Kula yaralandı.

Evli çocuğu olmayan ve bu yüzden ailevi sorunlar yaşayan İbrahim Kula, kent merkezindeki Kozan Sineması önüne geldiğinde yanındaki av tüfeğini çıkartıp çenesinin altına dayadı.

'BİR İŞE YARAMADIM'

İntihar edeceğini söyleyen Kula, "Bu dünyada bir işe yaramadım, öldüğümde organlarım bağışlansın, başkalarını yaşatsın" diye bağırmaya başladı. İşsiz olduğu belirtilen ve daha önce de 2 kez intihara kalkıştığı belirlenen Kula'yı şaşkın bakışlar içinde izleyenler polisi ve 112 Acil Servisi aradı.

'AMBULANSTA TETİĞE BASTI'

Olay yerine gelen polisler Kula'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak, intihar etmekte kararlı olduğunu söyleyen Kula'ya polisler sigara ikram etti. Ambulansla hastaneye götürülme teklifini kabul eden Kula hastaneye geldiklerinde inmek istemedi. Bir komiser ambulansın içine binip kapıları da kapattıktan sonra Kula ile konuşmaya başladı. Bir süre sonra, iddiaya göre, Kula'nın elindeki tüfeğin alınması sırasında Kula tetiğe basınca tüfek ateş aldı.

YÜZÜNDEN YARALANDI

Saçmalar Kula'nın yüzünü sıyırdı. Yaralanan Kula ilk müdahalenin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevkedildi. İntihar girişimiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

AHT
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 18:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?