2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Amca çocuklarının kavgası kanlı bitti

Adana'da amca çocukları arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada iki kardeş bıçakla yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30 sıralarında, merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi, 1095 Sokak, 58 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre; Ersin ve Suphi B. kardeşler, bir kaç arkadaşını da yanına alarak, alacak-verecek meselesi yüzünden amcasının çocukları olan Mehmet B. (33) ve Mustafa B.'nin (30) yaşadığı evi bastı. Çıkan kavgada Mehmet ve Mustafa B. kardeşleri bıçaklayarak yaralayan şahıslar, daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralılar, yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgada hafif yaralanan Mustafa B., tedavisinin ardından taburcu edilirken, kalbinin üstünden bıçaklanarak ağır yaralanan Mehmet B., Numune Hastanesi'ne sevk edildi.


Polis ekipleri, yaptıkları çalışmayla zanlılardan Suphi B.'yi gözaltına alırken, olayla igili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 12:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih erdemir IP: 85.110.12.xxx Tarih : 4.08.2008 21:39:01

burası adana değil işte. burası adı konulmamış bir şehir. insanlara "BEN ADANALIYIM" dediğimde neden uzak durduklarını işte bu olayları duyunca anlıyorum. haksız değiller. insanın adı çıkacagına canı çıksın daha iyi. buna dur denemez. ipler kopmuş artık, kıyamete kadar bu rezillik sürecek. bunların olmasını saglayan insanlar üremeye devam edecek. varmı durdurmanın yolunu bilen?