5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

ANAP'ın cumhuriyet mesajı

Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Necati Erdem, Adana'lıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Erdem, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Anavatan Partisi mensupları olarak, temel değerleri ve ilkelerine sahip çıkan, özgürlükçü demokrasiye inanan, yenilikçi ve Cumhuriyetin kazanımlarını çağdaş ülkeler seviyesine getirmeyi hedefleyen bir parti hareketi içinde olmaktan sonsuz onur duymaktayız.
Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeyi ilke edinen Anavatan Partisi, Cumhuriyeti temsil eden kurum ve kuruluşlara bugün her zamankinden daha fazla sahip çıkmak gerektiği görüş ve inancındadır. Dünyanın ileri ülkelerine tek başına ve yokluklara rağmen kafa tutan, Türk Milletinden aldığı büyük güçle inanılmazı gerçekleştiren genç Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda taviz vermeden yürümeye kararlıyız. Bu vesile ile 82. Yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizi Türk Milletine armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Türk milletine kutlu olsun. "

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 10:31:35
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 16:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?