4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Anavarza logo ve ambalajını yeniledi

ANAVARZA BAL, LOGO VE AMBALAJINI YENİLEDİ

Yenilenen logosu ve ambalajıyla tüketiciyle buluşan Anavarza Bal, "Türkiye'de kahvaltıların ortak damak tadı" sloganıyla hazırlanan reklam filmiyle de, unutulmaya yüz tutan kahvaltı kültürünü canlandırmayı hedefliyor.

Anavarza Bal Genel Müdürü Süleyman Sezen, Adana Seyhan Otel'in de düzenlediği basın toplantısında, Anavarza Bal'ı, artık yeni kimliğiyle tüketiciye ulaştırdıklarını ve piyasada önemli bir yere sahip olduklarını belirtti.

Yeni yatırımlar, sürekli Ar-Ge çalışmaları ve üniversitelerle yaptıkları işbirlikleri sonucunda, sağlıklı, doğal ve lezzeti müşterilerine sunduklarını söyleyen Sezen, Adana'nın Kozan ilçesindeki entegre üretim tesislerinde TSE, ISO ve HACCP gibi kalite belgeleriyle üreterek satışa sundukları Anavarza Bal'ı yeni logo ve ambalajında, "Türkiye'de kahvaltıların ortak damak tadı" sloganıyla tüketicilerin beğenisine sunduklarını kaydetti. Sezen, "Haluk Bilginer'in seslendirdiği yeni reklam filmimizle, Türkiye'de unutulmaya başlanan kahvaltı kültürünü yeniden canlandırmayı amaçlıyoruz. Doğal olan zaten sağlıklıdır. Biz balımızın saflığını, aldığımız kalite belgeleriyle ve üniversitelerde yapılan testlerle onaylatıyoruz. Ancak, Anavarza Bal'ın en önemli özelliği, sunduğu rehası, yani lezzeti. Anavarza Bal, Doğu Anadolu'da bilinen 8 bölgeden üreticilerin getirdiği balların harmanlanmasıyla imal ediliyor ve bu nedenle kendine has ve beğenilen bir lezzete sahip. Biz, doğal ve sağlıklı olanı lezzetli şekilde tüketiciye sunuyoruz" dedi.

2010 yılında 3 bin ton bal üretimi hedeflediklerini belirten Sezen şunları kaydetti:

"Piyasaya girdiğimizde, Türkiye'de balla ilgili çiçek ve çam balı olmak üzere iki çeşit ürün vardı. Biz dünyada bulunan, ancak, Türkiye'de bulunmayan keven ve kekik balı, narenciye çiçeği balı, kestane çiçeği balı ve krem bal gibi ürünleri ar-ge çalışmalarımız sonucu dünya standartlarına uygun olarak ürettik. Yeni ürünlerin üretimi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Türkiye’de 38 bin ailenin balcılıkla uğraştığını vurgulayan Sezen, bal üretiminde Türkiye’nin dünyada 4. sırada yer aldığını sözlerine ekledi.

ANAVARZA BAL, LOGO VE AMBALAJINI YENİLEDİ
ANAVARZA BAL, LOGO VE AMBALAJINI YENİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 12:56:01
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 15:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?