2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Anayurt Gazetesi'ne anlamlı ödül

 ATO Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı’nda (ATOSEV) düzenlenen toplantıda, 2-10 Ekim 2004 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Çukurova Sanayi ve Ticaret fuarına destek veren ANAYURT gazetesine teşekkür plaketi verildi.
2. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan firmaların fuar sırasında yaptıkları iş bağlantılarının 3 milyon dolara ulaştığı bildirildi. ÇUFAŞ Başkan Vekili ve Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, fuarın yılın 12 ayında açık olacak kalıcı fuar için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Adana Valisi Cahit Kıraç, ATO Başkanı Şaban Baş ile Çukurova Fuarcılık A.Ş. yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda destek veren medya kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür edildi.
ATO Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı’nda (ATOSEV) düzenlenen toplantıda, 2-10 Ekim 2004 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Çukurova Sanayi ve Ticaret fuarına destek veren ANAYURT gazetesine teşekkür plaketi verildi.
Fuarın açık tutulduğu 9 günlük süre içinde 750 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş’ın konuşmasının ardından fuara önemli katkılar sağlayan yazılı ve görsel basın temsilcilerine Adana Valisi Kıraç, ATO Başkanı Baş, Adana Ticaret Borsası Başkanı Fethi Coşkuntuncel ile ÇUFAŞ yönetim kurulu üyeleri tarafından plaketleri verildi.
Çukurova 2. Sanayi ve Ticaret Fuarı’na tasarı aşamasından itibaren her türlü desteği veren ANAYURT’un çalışmalarını ilgi ile izlediklerini belirten ÇUFAŞ yetkilileri, gazetenin Çukurova Temsilcisi Azmi Ertan’ın nezdinde kuruluşun yönetici ve çalışanlarını tebrik ettiklerini ifade ettiler.
AZMİ ERTAN
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2004 Çarşamba 00:01:05
Güncelleme :24 Kasım 2004 Çarşamba 10:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?