1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Anne değil canavar!

Adana'da bir kadın, öz kızını para karşılığı erkeklere pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadın, kızının psikolojisinin bozuk olmasından dolayı kendisine iftira attığını ileri sürdü.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne Çakmak Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin zemin katında ayağından engelli bir kadının 15 yaşındaki kızını para karşılığı erkeklere pazarladığı ihbarı yapıldı. Bunun üzerine harekete geçen ahlak polisi alışveriş merkezinde Gurbet Ü.'yü (41) yakaladı.

Polis, aynı alışveriş merkezinin başka bir yerinde ise 15 yaşındaki kızı F.S.'yi M.B. (21), M.A. (24) ve E.Ç. (18) ile birlikte yakaladı. Polis yakaladığı şahısları emniyete getirerek sorguya aldı. Kızın yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bir psikolog yardımıyla ifadesi alındı.

Kız ifadesinde annesinin kendisine "evde boş oturacağına git para kazan" diyerek erkeklere para karşılığı sunduğunu ileri sürdü. Kız çocuğu annesinin ayarladığı bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini diğer kişilerle ilişkiye girmediğini sadece seviştiğini söyledi. Anne Gurbet Ü. ise emniyette kızının suçlamalarını kabul etmedi. Diğer zanlılar ise para karşılığı kız çocuğu ile görüştüklerini kabul ettiler. Anne Gurbet Ü. öz kızını "para karşılığı fuhuşa sürüklemek ve çocuğun cinsel istismarı" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Diğer 3 zanlı da "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Polis şimdi her yerde kız çocuğuna tecavüz eden şahsı arıyor. Bu arada anne Gurbet Ü. adliyeye sevk edilirken kızını pazarlamadığını söyleyerek, "Hangi anne kızını satar?. Ben böyle birşey yapmadım. Kızımın psikolojisi bozuk bu nedenle iftira atıyor. Ben onu babası hiç yardım etmediği halde ne zorluklarla büyüttüm" diye ağladı.

15 yaşındaki F.S.'de aileden alınarak Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna teslim edildi

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2011 Perşembe 18:46:03
Güncelleme :16 Eylül 2011 Cuma 15:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?