4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Anneanneden toruna ağıt

ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT

Adana'da, boğazı kesilmiş ve 28 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan genç kızın anneannesi, torununun mezarı başında ağıtlar yakıp, "Münevver kafası kesilerek çöpe atıldı. Kızım ise kalbinden defalarca bıçaklanarak paramparça edildi. Ama artık Tuğçe'ler ölmesin" diyerek feryat etti.

Eski sevgilisi tarafından öldürüldükten sonra cenazesi Akkapı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verilen Tuğçe Anlaş'ın yakınlarının acısı dinmiyor.

Haberi alır almaz çalıştığı Dubai'den dönen baba Ergün Anlaş, kızının defnedilmesi sırasında, "Aşkım seni çok seviyorum" diyerek feryat etti.

Cenazesi dualarla defnedilen Tuğçe'nin anneannesi Sema Susüzer (61) ise toprağı öperek ağıtlar yaktı. Torununun Münevver Karabulut gibi öldürüldüğünü söyleyen Susüzer, "Torunum ile Münevver cinayetindeki fark, Münevver kafası kesilerek çöpe atıldı. Kızım ise kalbinden defalarca bıçaklanarak paramparça edildi. Ama artık Tuğçe'ler ölmesin. Bunlara cezası verilsin. Bu çocuk bunu tek başına öldürmedi. Planlayarak öldürdü. Ailesi de bu işin içinde. 3 gün önce planlanan bir şey. Torunumu marketten öldürmeye

götürdüler. Ne olur, size yalvarıyorum. Bunu yapanlar cezasını çeksin" diyerek feryat etti.

ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT
ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT
ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT
ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT
ANNEANNEDEN TORUNA AĞIT
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 12:32:03
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 12:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?