4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Anneden evladına son öpücük

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen anne, evladını son kez öperek gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, PTT Evleri Mahallesi Yeşil Bulvar civarında Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında bir kişinin hareketsiz şekilde sürüklendiğini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, 112 Acil Servis ekiplerinin yardımıyla sudaki şahsı çıkardı.

Sağlık görevlilerinin uzun süren müdahalelerine rağmen kurtarılamayan gencin serinlemek amacıyla kanala giren Aydın Uran (17) olduğu belirlendi. Bu sırada olay yerine gelen gencin annesi Zeliha Uran, oğlunun öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.

Oğlunu son kez öpen Uran, "Annen seni bugünler için mi büyüttü. Ben oğluma yemedim yedirdim. Onun için saçımı süpürge ettim, ama biricik keklik oğlum boğularak öldü. Beni yalnız bırakıp nereye gidiyorsun" diyerek gözyaşı döktü.

 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 10:43:21
Güncelleme :9 Temmuz 2009 Perşembe 10:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lotus adana IP: 88.226.112.xxx Tarih : 9.07.2009 13:22:11

Bu haberleri okuyanlar sanki başka imkan yokmuş da serinlemek için sulama kanalına girmişler sanıyor. Sulama kanallarının hemen yanında veya başka yerlerde belediyeye ait 20 tane yüzme havuzu var. Ücretsiz. Havuzun 10m yanında sulama kanalına giriyorlar. Çünkü bunu bir "Hava atma" yolu olarak görüyorlar. Herkesin önünde köprüden kanala atlamayı kahramanlık sanıyorlar. Aileler çocuklarına sahip çıkmalı. Bu iş başka türlü çözülemez.