1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Arabasını son anda kurtardı

Adana'da trafoda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Bir vatandaşın trafonun önündeki aracını yanmaktan son anda kurtarması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde bir marketin önündeki trafoda akşam saat 17.15 sıralarında yangın çıktı. Yaklaşık 4 dakika sonra yangını fark eden market çalışanları, aracını trafo önüne park edip alışveriş yapan vatandaşı uyardı.

Koşarak dışarıya çıkan sürücü, aracını trafonun yanından uzaklaştırdı. Bu sırada market çalışanları yangın tüpüyle yangını söndürmeye çalıştı. Marketten çıkan müşteriler kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, sürücü otomobilini çektikten 50 saniye sonra trafoda arka arkaya patlamalar meydana geldi.

Patlamanın ardından alevler trafoyu tamamen sardı. Tüm yaşananlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.Market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, trafodaki yangını söndürdü. Bir mahalle sakini, trafonun sürekli yandığını, yetkililerin bir önlem almadığını ileri sürerek, "Benim bir sürü elektrikli eşyam yandı.

Bin TL zararım var, bunu şimdi kim ödeyecek" dedi.TEDAŞ, yeni bir trafo kurulması için mahallede çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2011 Cumartesi 17:45:55
Güncelleme :2 Ocak 2012 Pazartesi 12:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?