4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ardıç hizmete hazır

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, "Çukurova’ya hizmet etmek benim için vicdani bir sorumluluktur" dedi.

Karaisalılar Derneği’ni ziyaret eden Ardıç, hemşerileri tarafından coşku ile karşılandı. Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ardıç, “Ben Karaisalı’lıyım, Karaisalılı hemşehrilerimle sohbet etmeye, dertleşmeye geldim. Zaten sizlerin desteğinin hemşehriniz olarak bana olduğunu biliyorum, Et nasıl tırnaktan ayrılmazsa kimse Karaisalılı hemşehrilerimle beni ayıramaz” dedi.

Çukurova ilçesinin kendisi için özel bir yeri olduğunu söyleyen Ardıç, “Çukurova’ya hizmet etmek benim için vicdani bir sorumluluktur. Ayrıca, Karaisalılı hemşerilerimin yaşadığı bir yere hizmet etmek benim için en büyük şereftir. Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür. Görüyorum ki bir ve beraberiz. Cenabı Allah’ın izniyle hep beraber başaracağız” diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Çukurova’da gittikleri her yerde büyük bir sevgi ve teveccühle karşılandıklarını belirten Ardıç, şöyle devam etti:

“Çukurova’da hangi mahalleye gidersek gidelim bize, ‘Buraya gelmenize gerek yoktu, burası zaten AK Parti’li, biz zaten sizinle beraberiz’ cevabıyla karşılaşıyoruz. Bu sözler bize güç veriyor. Azmimiz katlanarak artıyor. 29 Mart’ta seçimden zaferle çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”
Karaisalılar Derneği Başkanı Cengiz Taşçı ise hemşerileri Ardıç’ı misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Yerel seçimlerin yeni kurulan Çukurova ilçesi için çok önemli olduğunu belirten Ardıç, tüm toplum kesimlerinden ve değişik partilerden destek gördüklerini ifade ederek, “Bugün Çukurova’da, MHP’li, CHP’li, DP’li bir çok insan bizimle beraber. Örneğin MHP’li ağabeyim İbrahim Uzun bizim yanımızda. Hizmet almak isteyen, insanca yaşanabilir bir Çukurova’da oturmak isteyen, şeffaf ve dürüst bir belediye yönetimi isteyenler bizim yanımızda kenetleniyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından tatlı ve pasta ikram edilirken Ardıç, hemşerileriyle bir süre sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:29:58
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 11:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?