4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ardıç rakip tanımıyor

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, 29 Mart akşamı Çukurova'da belediyecilik ve hizmet bayramı yaşanacağını söyledi.

Yurt Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında yüzlerce kişilik çoşkulu bir kalabalığa hitap eden Ardıç, Çukurovalı'nın önümüzdeki yerel seçimlerde yeni bir destan yazacağını belirterek, "29 Mart akşamı Çukurova'da belediyecilik ve hizmet bayramı yaşanacak. Çukurova AK Parti belediyeciliğine merhaba diyecek" dedi.

AK Parti olarak en yakın rakiplerinden 5 puan önde olduklarını söyleyen Ardıç, şöyle konuştu: "Bazıları 'Çukurava'nın kaybolan yıllarını vermeye geliyoruz' diye ortaya çıkmışlar. Geçmişte ne verdiniz ki bugün yeniden ortaya çıkmışsınız? Sizin daha önce neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Cevabınızı 29 Mart akşamı milletten alacaksınız. AK Parti bugün Çukurova'da birinci partidir. Diğer partiler ikincilik için mücadele etmektedirler."

Bugün AK Parti denildiği zaman akıllara hizmet ve refahın geldiğini ifade eden Ardıç, "Bugün bazıları mevcut belediye başkanı giderse ekmek büfelerinin ve belediye otobüslerinin kaldırılacağı şeklinde aslı astarı olmayan söylentiler çıkarmaktadır. Ama bizim sağduyulu hemşehrilerimiz bu yalan ve uydurmalara prim vermeyecektir. Aksine biz geldiğimiz zaman belediye ekmeği ve belediye otobüsleri daha da ucuzlayacak. Milletimiz daha kaliteli hizmet alacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Toplantıya; AK Parti Adana milletvekili Fatoş Gürkan, Çukurova İlçe Başkanı Demet Sarı, Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 18:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?