4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ardıç sağduyuya davet etti

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, yapamayacakları projeleri vaat etmediklerini belirterek, “Halkımız 29 Mart’ta sağduyulu hareket ederek tercihini AK Parti’den yana yapacaktır" dedi.

Huzurevleri Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yapan Ardıç, burada toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Çukurova ilçesinin 30 Mart sabahı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra büyük bir değişim ve dönüşüm geçireceğini söyledi. Ardıç, “Çukurova ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerimiz hazır. Çukurova’da 5 yılda hayata geçireceğimiz '5K' projesi ile Çukurova insanca yaşanabilen, insanların burada yaşamaktan dolayı mutluluk duyacağı, geleceğe güvenle bakan ve başka yerlerde yaşayanların imreneceği bir ilçe olacak” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon ve gösterdiği hedef doğrultusunda çalışacaklarını ifade eden Ardıç, Çukurovalı’ya yapabilecekleri şeylerin sözünü verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Ortaya koyduğumuz projelerin hepsini gerekleştireceğiz. Yapamayacağımız, altından kalkamayacağımız vaatlerle işimiz olmaz. Biz AK Parti olarak dürüst ve ilkeli siyaset yapıyoruz. Bunu gören ve fark eden halkımız 29 Mart’ta sağduyulu hareket ederek tercihini AK Parti’den yana yapacaktır. Partimiz yerel seçimlerden oylarını artırarak, büyük bir başarı ile çıkacak. Kamuoyu araştırmaları ve anketler bunu müjdelemektedir.”

Ardıç, Huzurevleri Mahallesi’ndeki seçim bürosu açlışının ardından Çukurova ilçesi sınırlarına dahil olan Karslı köyünde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Burada büyük bir kalabalık tarafından çoşku ile karşılanan Ardıç, Çukurova ilçesinde yeşille mavinin kucaklaştığını belirterek, “Seyhan Baraj Gölü’nü bir hilal şeklinde kuşatan Çukurova ilçesinin turizm potansiyellerini harekete geçireceğiz. Turizme yatırım yapmak isteyen girişimcileri teşvik ederek, onlara her türlü kolaylığı göstereceğiz. Çukurova ilçemiz, kültür, eğitim, sağlık ve turizm merkezi olacak. Sanatın kalbi burada atacak. Kısacası her yönüyle tüm Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?